Meer kwalitatieve sollicitaties via Heftruckwerk

Heftruckwerk is het platform om professionals in de transportsector te bereiken. Dagelijks bezoeken honderden professionals in de transportsector Heftruckwerk waardoor uw vacature snel bij de juiste personen onder de aandacht komt en u meer kwalitatieve sollicitaties ontvangt. Heftruckwerk is een initiatief van BLOMopleidingen. Hierdoor bereikt u meer dan 18.000 professionals in (intern) transport.

U kunt uw vacature op verschillende manieren plaatsen zodat deze is afgestemd op uw wervingsbehoefte met als belangrijkste doel: contact met de beste kandidaten.

Waarom Heftruckwerk?

  • Heftruckwerk wordt zeer gewaardeerd en is hét onafhankelijke platform voor professionals in de transportsector
  • De website wordt maandelijks bezocht door duizenden professionals in de transportsector

Plaats direct uw vacature!

Meer weten?

Neem voor meer informatie/een wervingsadvies op maat contact op met één van onze media-adviseurs via 085 303 2660 of per e-mail sales@exenzo.com. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Standaard vacatureplaatsing

Vacatureplaatsing

gratis


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Top job

Top posting

€50,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Recruiter Services
+31(0)85 303 2660
sales@exenzo.com

De vacaturesectie van Heftruckwerk brengt vraag en aanbod van vacatures van professionals in de transportsector effectief bij elkaar. Met Heftruckwerk blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Via Heftruckwerk vinden professionals in de transportsector snel relevante vacatures.